Unutrašnje boje

Porodica JUPOL u novoj ambalaži


Područje upotrebe

Porodica Jupol u novoj ambalaži

Jupol spaja tradiciju, kvalitet i poverenje kupaca, što je posledica 40 godišnjeg znanja i iskustva. Sve to odražava se u širokoj paleti naših proizvoda unutar porodice Jupol, koji su se razvijali kroz godine.

Danas porodicu Jupol čini grupa visokokvalitetnih unutrašnjih boja, koja obuhvata proizvode za svaku generaciju i na taj način svaki dom odnosno svaki životni stil. Robna marka Jupol je time došla u fazu zrelosti te smo u JUB-u odlučili da napravimo njeno osveženje. U 2011. godini obnavljamo njenu ambalažu. Ambalažu proizvoda Jupol, koji su namenjeni profesionalnim korisnicima smo promenili u skladu s arhitekturom robne marke JUB Professional, a istovremeno smo promenili i ambalažu proizvoda Jupol, koji su namenjeni krajnjim korisnicima.

Proizvodi unutar grupe Jupol su se razvijali tokom zadnjih deset godina i njihova ambalaža iz tog razloga nije bila dosledna. U nameri da krajnjim kupcima olakšamo kupovinu i pojednostavimo izgled svih proizvoda unutar grupe Jupol, u 2011. godini u novom izgledu ambalaže na svim našim tržištima smo ponudili sledeće proizvode:
Jupol Classic – to je poznati Jupol, koji je na tržištu prisutan već dobrih 40 godina. Zbog njegovog kvaliteta i izuzetne paropropusnosti tržište ga je prihvatilo kao generičko ime za unutrašnje zidne boje. Zbog toga smo ga u 2011. preimenovali u Jupol Classic.
Jupol Gold je prva nadgradnja Jupol Classic, koji osim visoke perivosti i kvaliteta omogućava nijansiranje u više od 2000 nijansi
Jupol Brilliant je izuzetno pokrivna bela boja (dovoljan je i jedan nanos) koju osim mogućnosti nijansiranja u više od 2000 nijansi odlikuje izuzetna belina.
Jupol Trend je već nijansirana unutrašnja zidna boja na raspolaganju u 11 modernih trendovskih nijansi, kod koje je jedan nanos sasvim dovoljan. U 2011. smo ponešto osvežili nijanse u kojima je proizvod na raspolaganju, i prilagodili ih modernim trendovima.
Jupol Junior je isto tako već nijansirana unutrašnja zidna boja, kod koje je dovoljan jedan nanos. U 2011. godini proizvod dolazi u potpuno novim, nešto intenzivnijim nijansama. Nijanse su primerene za bojanje i osvežavanje dečijih soba ili za brojne kombinacije s Jupolom Trend.
Jupol Citro je unutrašnja boja namenjena prostorima gde se pojavljuje zidna plesan (kupatila, spavaće sobe), jer sadrži dodatke koji sprečavaju razvoj algi i plesni.
Jupol Block je nova unutrašnja boja u porodici Jupol, koja iveoma dobro prekriva sve vrste fleka (kafa, vino, dečije bojice, …).

U JUB-u smo uvereni da je promenu ambalaže potrebno dobro iskomunicirati s tržištem, i zato smo se odlučili da ova godina pripada robnoj marki Jupol i na području medijskog oglašavanja. Cilj koji želimo postići je zadržavanje prepoznatljivosti robne marke Jupol na tržištima bivše države i podizanje na onim tržištima gde je poverenje u robnu marku Jupol još nisko. Naš cilj je postići da Jupol postane najbolji izbor boja za zaštitu i dekoraciju unutrašnjih zidnih površina.


2011. godinu smo zato nazvali »godina Jupola«.
Obojite  fotografije prostora enterijera i eksterijera sa JUB-ovim bojama i teksturama!

Sa registracijom ćete dobiti mogućnost upotrebe svog sandučeta, u koji ćete moći sačuvati linkove za pojedine sadržaje, članke,...

Prijavite se na E-novosti