X

Kompanija JUB i brend JUPOL kontinuirano doniraju sredstva za pomoć deci iz socijalno ugroženih sredina

Kompanija JUB i ove godine nastavlja  sa tradicionalnom društveno odgovornom aktivnošću u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, već 6-tu godinu zaredom.

 

Od svake prodate kante JUPOLa, godinama „JUB“ donira i podržava projekat oporavka dece iz socijalno ugroženih sredina na teritoriji Srbije.

Ove godine na globalnom nivou sva preduzeća u sastavu JUB grupacije, ne samo JUB Srbija, kojoj je to kontinuirana aktivnost,   imala su za cilj da pomognu deci iz socijalno ugroženih sredina.

Pored donacija, projekat je promovisan na lokalnom nivou na jedan zabavan i nadasve jedinstven i edukativan način, kroz JUPOL kviz. Cilj JUPOL kviza bio je da se angažuje što veći broj vernih potrošača i saradnika na njegovom sprovođenju, tako što bi podigli svest,  da će savki pojedinac  kupovinom proizvoda JUPOL Plus od 15 l ujedno i učestvovati u ovoj plemenitoj aktivnosti.

Putem JUPOL kviza edukovali smo naše pratioce o interesantnim međunarodnim događajima koji su povezani sa bojama, a njih 50 je  tom prilikom nagrađenoi specijalnim JUPOL plažnim peškirima.

Ova društveno odgovorna akcija bila je podržana i od strane trgovačke mreže, gde je na svim prodajnim mestima, tokom trajanja promotivnih aktivnosti bila istaknuta saradanja sa Crvenim krstom Srbije i poziv kupcima da daju svoj doprinos u podršci programu. 

Celogodišnja aktivnost prikupljanja sredstava, upravo sada, krajem avgusta, u letnjem kampu u Baošićima dobila je konačnu realizaciju kada su se mališani iz Kanjiže uputili po prvi put na more.

Deca koja su dobila ovu vrstu pomoći ove godine, iz Opštine Kanjiža, su  13. 08 krenuli put Baošića,   opremljena osmesima, nadom i snovima iščekujući nova poznanstva, edukacije, druženja koja će trajati do 22.08.

 

Ovom prilikom vam prenosimo njihove utiske i emocije sa druženja sa pripadnicima kompanije JUB

 

Posvećenost kompanije JUB društveno odgovornom poslovanju i brizi o zajednici u kojoj posluju, godinama se najviše manifestuje kroz donacije usmerene deci iz socijalno ugroženih sredina. Zahvaljujući dugogodišnjem projektu i saradnji sa Crvenim krstom Srbije, imali smo mogućnost i zadovoljstvo da preko 200 mališana pošaljemo na različite edukativno-kreativne radionice, kako u zemlji tako i u regionu. Ovaj projekt se prilagođavao i spoljnim okolnostima  i ograničenjima, pa je tako  u doba svetske pandemije, kompanija JUB izdvajala sredstva za podršku online nastavi kroz kupovinu računara i školske opreme.

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs