X

Održana je JUBova 11. tradicionalna konferencija – „Inovacije u poslovanju“

U periodu od 26. do 29. februra, , u Sloveniji - na Bledu, uspešno je  održana 11. tradicionalna JUBova konferencija „Inovacije u poslovanju“, okupivši vlasnike i ključne predstavnike maloprodaja boja i fasadnih sistema, sa tržišta Srbije i Crne Gore,  u cilju razmene ideja, predstavljanja inovacija i sagledavanja trenutnih izazova, ali i obeležavnja 2 velika jubileja.

Kompaniija JUB ove godine obeležava dva velika jubileja, i to: 55 godina od nastanka brenda JUPOL i 20 godina od izgradnje fabričkih pogona u Šimanovcima.

 

Učesnici su imali priliku prisustvovati predavanjima koja su pokrivala širok spektar relevantnih tema:

  1. Sistemska rešenja  za sanaciju plesni i buđi;
  2. HYDROSOL Decor - Sistemska rešenja – Praksa iz regiona;
  3. JUMIX Sistem za nijansiranje -Trendovi u nijansiranju - Najčešći izazovi;
  4. JUBIZOL Premium fasadni sistemi;
  5. Hidroizolacija i mašinski nanos - Praksa iz regiona.

Učesnici su imali priliku i za aktivno učešće kroz interaktivne sesije, postavljajući pitanja stručnjacima i razmenjujući ideje sa kolegama iz industrije. Ovo interaktivno okruženje doprinelo je živoj diskusiji i stvaranju novih poslovnih mogućnosti.

Tom prilikom, prisutnima se obratio i Generalni direktor gdin Vladan Milovanović, koji je podsetio prisutne na razvoj   kompanije JUB doo  Šimanovci, sa akcentom na dostignućima, i putu koji smo zajedno prešli, kao i zajedničkim uspesima.

Učesnici konferencije, su prilikom boravka na konferenciji, u Sloveniji,  imali i priliku da posete i kompaniju JUB doo Dol pri Ljubljani.

Jedna od fakultativnih aktivnosti koje su organizovane tom prilikom, jeste i druženje sa slovenačkom reprezentativkom u nordijskom hodanju, Petrom Majdič, kao početak aktivnosti i kampanje povodom obeležavanja jubileja JUPOL 55 „S JUPOLOM u akciji“.

Ovo nezaboravno druženje i učešće na konferenciji, nadamo se da je osnažilo sve učesnike i dalo novu energiju za ovu poslovnu godinu koja je pred nama.

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs