JUPOL i Crveni krst Srbije za decu

Već treću godinu traje saradnja JUB doo Šimanovci  sa Crvenim krstom Srbije, najvećom humanitarnom organizacijom u regionu.

Predmet saradnje su humanitarni projekti  koji u svom fokusu imaju oporavak dece iz socijalno ugroženih područja, dece korisnike narodnih kuhinja, dece đaka pešaka – njih 50, a od 2019 g. povodom jubileja JUPOL 50 iniciran je i novi projekat koji se bavi edukacijom i osposobljavanjem 50 mladih  - socijalno ugroženih kategorija, kako bi stekli  samostalnost u obavljanju molerskih i dekorativnih poslova.

Tim povodom predstavnici kompanije JUB boravili su u dečijem odmaralištu  Crvenog krsta Srbije "Kristo Đorđević" u Baošićima, u periodu  od 18.07. do 21.07.2019.  i tako je započelo jedno novo prijateljstvo sa grupom od 247 mališana iz različitih gradova sa područja teritorije R Srbije (Beograd, Odžaci, Ljig, Srbobran, Mionica),  Republike Srpske i iz enklava sa Kosova (Vučitrn, Obilić, Orahovac, Istok i Peć).

Osmesi i radost  na dečijim licima, želja za učenjem, druženjem i takmičenjem nas je fascinirala.

Bili smo u prilici da vidimo te male, pametne glave, kako se trude da upoznaju i steknu osnovna znanja o vrednostima Crvenog krsta, humanim vrednostima, borbi protiv trgovine ljudima, prvoj pomoći i zaštiti.

Nisu izostale ni kreativne radionice, gde su do izražaja došli njihovi glumački, likovni i plesni talenti, a ceo program oporavka, uključuje još i aktivnosti plivanja, večernjeg druženja i takmičanja.

 

Kompanija JUB  je za sve prisutne pripremila i prigodne poklone. Uzeli smo i posebno  učešće u večernjim druženjima, tokom žiriranja i izbora najboljih plesnih grupa, kao i posebnih nagrada koje su se izvlačile u okviru JUPOL  tombole.

 Velika je čast da u trenutku obeležavanja dvostrukog jubileja, 50 godina od razvoja robne marke JUPOL i 100 godina od nastanka imena JUB, kompanija JUB sprovede 2 velika humanitarna projekta i da doprinese razvoju i edukaciji dece i mladih iz socijalno ugroženih sredina.

Tokom cele 2019. godine JUB od svakog prodatog proizvoda JUPOL Plus 15l, izdvaja sredstva za oporavak 50 dece iz socijalno ugroženih sredina i u trajanju od 10 dana u okviru dečijeg odmarališta Crvenog krsta Srbije “Kristo  Đorđević“ u Baošićima sa ciljem da se realizuje edukacija i animacija  dece, što je već ranije osnovan projekat Crvenog krsta Srbije.

Fotografije: CKS

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs