JUPOL slavi 50 godina postojanja!

Ove godine JUB proslavlja dvostruki jubilej - 100 godina od nastanka imena JUB i 50 godina od razvoja brenda JUPOL. Brend JUPOL koji je u proteklih 50 godina postao sinonim za kvalitetne unutrašnje zidne boje, istovremeno je i usko povezan sa razvojem kompanije JUB. Danas je to najjača robna marka i najuspešnija prodajna priča, koja povezuje milione zadovoljnih i lojalnih korisnika različitih generacija.

Tim povodom, JUPOL će proputovati 10 zemalja, više od 5.000 kilometara, čime kompanija JUB želi simbolički povezati sva tržišta na kojima je brend JUPOL pozicioniran već pet decenija. JUPOL će, od države do države, zahvaljujući dugogodišnjem poverenju miliona korisnika, ponosno prenositi dobre želje, misli i sreću onima kojima je to najpotrebnije.

  

JUPOL putuje. JUPOL povezuje.

Tokom, proteklih 50 godina, brend JUPOL je postao sinonim za unutrašnje boje i zaštitni znak kompanije JUB, jer je prisutan širom Evrope i sveta već decenijama. Početak jubilarne proslave povodom 50. godišnjice JUPOL-a, JUB će započeti prvog dana proleća, kada JUPOL kreće na putovanje kroz 10 zemalja. Putovanje kreće iz Makedonije, put Kosova, Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, a nakon posete Mađarskoj, Slovačkoj i Češkoj, putovanje završava u Sloveniji, gde će stići početkom juna, završiće svoje putovanje velikom proslavom svog 50. rođendana.

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs