X

Pomoću JUB donacije obnovljeno je infektivno odeljenje Opšte bolnice Pančevo

U petak 23.10. u Opštoj bolnici u Pančevu, organizovan je susret sa  medijima i plasirana je vest da je naša kompanija donirala materijal za uređenje Infektivnog odeljenja - COVID centra u ovoj bolnici.

Tom prilikom, ugostio nas je kolektiv zdravstvene ustanove Opšte bolnice Pančevo, na čijim licima se mogla videti velika zahvalnost za sprovedenu akciju i doniranje materijala.

Kako je direktor bolnice gdin. dr Slobodan  Ovuka u tom trenutku naveo, infektivno odeljenje bolnice nije krečeno više decenija.

Sa JUB materijalom okrečene su prostorije i ofarbana je stolarija, čime su poboljšani uslovi i za zaposlene i za pacijente koji tamo borave.

Naša kompanija je htela da im ukaže veliku zahvalnost na svakodnevnoj borbi koju sprovode u cilju očuvanja ljudskih života u ovom teškom periodu za celo društvo.

Na jednom zidu na infektivnom odeljenju bolnice postavljena je i JUB donatorska pločica sa idejom da se akcija zabeleži i da se pozovu i drugi donatori koji mogu da pomognu ovom zdravstvenom centru.

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs