Zahvala fondacije „Novak Đoković“ za renoviranje vrtića

Fondacija „Novak Đoković“ dodelila je zahvalu kompaniji JUB povodom učešća u projektu renoviranja dečijeg vrtića „Čarolija“ u Svilajncu.

Poslednjeg dana u septembru mesecu,  fondacija „Novak  Đoković“ priredila je malu svečanost u Svilajncu, a povodom obnove i otvaranja rekonstruisanog predškolskog objekta „Čarolija“, koji je 44. objekat po redu koji je ova fondacija obnovila, i time podržala razvoj i 22000 dece i 1500 vaspitača i učitelja u Srbiji, pri čemu su podeljene i zahvalnice učesnicima projekta.

Datom skupu prisustvovali su Globalna direktorka fondacije Jelena Đoković, Predsednik opštine Svilajnac, ostali članovi lokalne samouprave, roditelji i deca koja će pohađati ovu predškolsku ustanovu, kao i predstavnici privrede, donatori koji su učestvovali u ovom projektu i donirali materijale, za fasadu, unutrašnje uređenje prostora, rasvetu i krovne obloge.

Inače, fondacija „Novak Đoković“ je profilisana kao organizacija koja ulaže u predškolsko obrazovanje u Srbiji. Rad Fondacije temelji se na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice. To  postižu stvaranjem najkvalitetnijih  programa i okruženja za učenje.

Kompanija JUB, je svoj portfoilo društveno odgovornih aktivnosti, koji neguje duži niz godina, proširila i sa još jednom organizacijom u Srbiji, a sve to u cilju pomoći i usmerenju najmlađih u našem društvu, sa fondacijom „Nocvak Đoković“.

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs