X

JUB DECOR Dekorativne tehnike

Do glamuroznog izgleda vaših zidova možete doći sasvim lako pomoću JUB dekorativnih tehnika

Postići glamurozan izgled stambenog ili poslovnog prostora uvek je izazov, čak i ako imate iskustva u uređivanju ambijenta i dizajnu enterijera. Upravo zbog toga, kompanija JUB je kreirala JUB DECOR liniju koja se sastoji od velikog broja različitih dekorativnih tehnika i proizvoda koji kombinovanom aplikacijom postižu prefinjen krajnji izgled prostorije, uz široku lepezu nijansi i neverovatnu lakoću primene.

Ako ste i ranije poželeli da svom enterijeru date luksuzan izgled, ali vam se to činilo previše komplikovanim i zahtevnim po pitanju načina aplikacije i upotrebe kompleksnih alata, onda su JUB DECOR proizvodi i tehnike pravi izbor za vas. Oni svojim asortimanom omogućavaju da najistančaniji ukusi budu zadovoljeni, a lakoća nanošenja i brzo sušenje ih čine idealnim za svakoga ko želi moderan i dekorativan izgled svojih prostorija.

JUB DECOR u svom asortimanu ima širok spektar proizvoda spremnih za upotrebu čijom kombinacijom i toniranjem postižete stilizovan, inovativan i luksuzan izgled zidova. Proizvodi neophodni za izvršenje željene tehnike mogu se i tonirati po DÉCOR ton kartama.

Baš zbog toga su JUB dekorativne tehnike pravi izbor za sve vas koji želite da vaše poslovne, ugostiteljske, javne i stambene unutrašnje površine dobiju elegantan i prefinjen izgled. JUB DECOR ima više od dvadeset različitih trendova i motiva, od onih koji dočaravaju dah prirode, preko modernih metalizirajućih i svetlucavih tehnika, pa do rustičnih i vizuelno upečatljivih koje posmatrače ne ostavljaju ravnodušnim. Sada vam predstavljamo nove trendove i nove JUB DÉCOR tehnike kojima unosite elegantan, glamurozan i unikatan izgled u vaš objekat.

JUB DECOR Charm

Ova dekorativna tehnika sa baršunastim efektom i nežnom strukturom će preobraziti svaki enterijer – od rustikalnih do modernih minimalističkih. Zato je odličan izbor kako za poslovne, tako i za stambene prostore. Uz izuzetno lako nanošenje i čak 80 dostupnih nijansi, DECOR Charm može da odgovori i na najzahtevnije ukuse, a vašem prostoru daće prefinjen izgled i poseban kreativan pečat.

Pogledajte kako možete oplemeniti svoj prostor DECOR Charm tehnikom: kako se proizvodi pripremaju i nanose i koji alati su vam potrebni!

 

JUB DECOR Crystal

Svetlucavi efekat ove dekorativne tehnike osvežiće svaki prostor i uneti dašak glamura u vašu svakodnevicu, bilo da želite nov izgled vaše dnevne sobe i hodnika ili želite da vaš poslovni prostor nikoga ne ostavi ravnodušnim. Ovu tehniku možete koristiti uz 80 dostupnih nijansi i veoma lako postići magičan efekat na svakom zidu ili plafonu.

Otkrijte korak po korak kako se priprema i izvodi DECOR Crystal tehnika i baš vi budite zaslužni za glamurozan efekat poslovnog ili stambenog prostora.

 

JUB DECOR Pettinato

Ako želite sasvim unikatan izgled svog prostora i efekat koji se ne može naći ni u jednom drugom stanu, kući ili kancelariji, onda je DECOR Pettinato dekorativna tehnika kao stvorena za vas. Jedinstvenom je čini mogućnost kombinovanja sa drugim tehnikama i sloboda upotrebe različitog alata i materijala. Za luksuzan i atraktivan metalik efekat predlažemo kombinovanje DECOR Pettinato tehnike sa DECOR Glamour bojom. U ovoj tehnici možete kombinovati sve četiri intenzivne DECOR Glamour nijanse (crnu, sivu, bronzanu i zlatnu) sa 21 nijansom iz JUB ton karte.

Koje su mogućnosti DECOR Pettinato tehnike saznajte klikom na link ispod.

 

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs