X

Boja godine za 2023. godinu

Inspiracija iz prirode i pomisao na planetu Zemlju  odredili su izbor JUB-ove boje godine 2023. Njena priča proizilazi iz definisane misije: smanjiti otpad, više reciklirati, ponovo koristiti sirovine i promišljeno voditi brigu o našoj okolini. Zvezda 2023. godine je tako postala nebesko plava nijansa Freedom 520D.

 

Kreirajte mirno  sklonište u svom domu i srcu. Dodirnite nebo, osetite prirodu i iznova osmislite svoj dom. Svoj dom želimo pretvoriti u sigurno sklonište gdje se možemo opustiti, zaboraviti na stres tokom radnog dana i uživati u kvalitetnom životnom okruženju kao i  vremenu sa svojom porodicom.

   

Preplitanjem različitih plavih ili sličnih tonova sa hladnog spektra Ton karte boja (npr. zelenoj, tirkiznoj) na uzorcima nameštaja, zidnim tapetama ili  dekorativnim dodacima, kao što su zavese, tepisi, jastuci, keramika sa retro uzorcima i sobne biljke, postižemo umirujući efekat i razbijamo monotoniju.

   

 

Dodavanjem dopunjujućih toplijih tonova (npr. zlatna, žuta, narandžasta), kao što su masivno drvo, pletene teksture ratana, matirani brušeni metal toplih tonova - mesinga i bakra, tkanine vatrenih i sunčanih nijansi, u ambijent unosimo više pokretljivosti i dramatičnosti.

 

Iznova kreirani i korišćeni prirodni komadi vašem prostoru dodaju bogatstvo osećaja kao i  bezvremenske kvalitete.  

   

   

Priroda nam daje život, sačuvajmo je. Za nas je ključno kreiranje prijatnog životnog prostora za trenutke koji vam daju podršku u životu. U JUB-u, dobijenim certifikatom EU Ecolabel, koji podrazumijeva cioi životni ciklus proizvoda (LCA) i osigurava smanjenje njegovog efekta na okolinu, podupiremo održivi razvoj za našu planetu - naš dom. Priroda nije samo izvor inspiracije, ona je život. Za vas smo je sačuvali u nebesko plavoj boji.

   

   

      

 

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs