X

Zašto odabrati fasadu JUBIZOL?

Dugotrajna i pouzdana zaštita fasade je neophodnost, naročito imajući u vidu izloženost fasade svim, pa i ekstremnim vremenskim prilikama: suncu, kiši, snegu i vetru, ali i okolnostima kao što je zagađenje u gradskim sredinama.

Moderni uslovi života, međutim, ne zahtevaju samo zaštitu fasade od predvidljivih i nepredvidljivih okolnosti, već rađaju i potrebu za udobnošću i visoke estetske zahteve po pitanju fasade, bez obzira da li govorimo o poslovnim ili stambenim objektima. Pročitajte više o tome, kako funkcioniše toplotna izolacija fasade!

 

JUBIZOL je termoizolacioni fasadni sistem koji nudi rešenja za delotvornu toplotnu izolaciju građevinskih objekataštiti fasadne površine od atmosferskih uticaja i ispunjava zahteve po pitanju estetskog izgleda objekta.

 

 

Garancija i do 35 godina na funkcionalnost ugrađenog fasadnog sistema

JUBIZOL fasadni sistemi testirani su metodama ubrzanog starenja i termičkih šokova u mikroklimatskim komorama, u kojima je dokazano da čak i pri najzahtevnijim uslovima upotrebe, JUBIZOL fasadni sistemi pokazuju znatno duže vreme postojanosti, kao i duži rok trajanja.

 

Umanjite troškove energije i do 40 %

Da li ste znali da neizolovana kuća iz 1970. godine troši istu količinu energije i novca kao automobil sa potrošnjom goriva od 20l/100km? Preko neadekvatnog fasadnog sistema možete izgubiti od 30-50% toplotne energije. Uštedite i do 40% energije ugradnjom JUBIZOL termoizolacionih fasadnih sistema.

 

 

Trajno zaštitite svoj objekat

Ugradnja JUBIZOL termoizolacionog fasadnog sistema predstavlja inicijalno ulaganje, ali omogućava dugotrajnu zaštitu i efikasnost i ne zahteva dodatne troškove napajanja i servisiranja, poput sistema za klimatizaciju. JUBIZOL termoizolacioni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

 

Povećajte vrednost svog objekta.

Svako uređenje doma ili renoviranje kuće nisu potpuni bez izolacije. Ugradnja JUBIZOL termoizolacionog fasadnog sistema je investicija koja direktno vodi do kvalitetnijih i vrednijih kvadrata. Kvalitetna toplotna izolacija Vašeg objekta, poput stana, kuće ili poslovnog prostora povećava njegovu tržišnu vrednost.

 

Obezbedite zdrav i komforan radni i životni prostor

Komforan enterijer postaje idealan životni i radni prostor na temperaturi vazduha između 19 i 22°C, pri vlažnosti vazduha između 40 i 60%. Kako biste postigli ovakve boravišne uslove, potrebni su idealno termoizolovani zidovi, jer nedovoljna toplotna izolacija fasade dopušta povećanu razmenu toplote i negativno utiče na kvalitet stanovanja. JUBIZOL termoizolacioni fasadni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

 

Osvežite estetski izgled svog objekta

Termoizolacioni sistemi JUBIZOL obezbeđuju vrhunska rešenja po pitanju estetskog izgleda objekta. Završni premazi (fasadni malter i boje za fasadu) obezbeđuju nivo hrapavosti, tj. glatkoće po Vašem izboru. JUBIZOL fasadni sistemi, takođe, nude veliki izbor nijansi boja i njihovu maksimalnu postojanost. U JUB Design Studiju izrađuju se studije za JUBIZOL fasadne sisteme - kreativna rešenja za estetski izgled objekta. Termoizolacioni sistemi JUBIZOL garantuju vrhunski estetski izgled i kolorit, kao i ekološku prihvatljivost i usklađenost sa životnom sredinom.

 

 

Izolacija je prvi i očigledan cilj ugradnje fasade, a uz JUBIZOL fasadne sisteme dobijate ne samo izolaciju, već i energetsku efikasnost i rezultat na visokom estetskom nivou, s obzirom da JUBIZOL boje za fasadu nude veliki izbor nijansi i primenljivost na različitim tipovima fasade.

Svi segmenti rada na fasadi - postavljanje fasade, izolacija fasade, doizolacija, sanacija, bojenje fasadnim bojama i obnova fasade jednako su važni i vrše se sa primarnim ciljem- termoizolacija i hidroizolacija.

Kako funkcioniše toplotna izolacija (termoizolacija)?
Energetska efikasnost JUBIZOL fasadnih sistema podrazumeva smanjenje troškova grejanja tokom zime, zadržavajući toplotu unutar objekta i smanjenje troškova hlađenja tokom leta, jer kvalitetna fasada sprečava ulazak toplote u unutrašnjost objekta.

Termoizolacioni materijali koji se koriste u okviru JUBIZOL fasadnih sistema (stiropor, fasadni lepak, fasadni malter i drugi fasadni materijali) su visokog kvaliteta i njihov izbor zavisiće od veličine, položaja i namene objekta, kao i stanja postojeće fasade.

Potpuna zaštita fasadnih površina JUBIZOL termoizolacionim fasadnim sistemima obezbeđuje niz koristi:

  • garancija do 35 godina,
  • ušteda energije do 40%,
  • široka paleta materijala,
  • jednostavna instalacija,
  • visokokvalitetni izolacioni materijali.

Koji su fasadni sistemi JUBIZOL?

 

Zatražite savet stručnjaka:

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs