O kompaniji

Grupa JUB je internacionalna kompanija koja danas obuhvata dvanaest zavisnih preduzeća i posluje u više od dvadeset tržišta u Evropi i šire.

Video Grupe JUB

O nama

V skupini JUB je zaposlenih 569 ljudi, od tega 343 v Sloveniji in 226 v odvisnih družbah v tujini (na dan 31.1. 2014). Imamo dva proizvodna obrata, v Sloveniji in Srbiji. Na tuje trge izvozimo in prodamo kar 75 odstotkov izdelkov pod lastno blagovno znamko.

Misija

Stvaramo obojenu toplinu doma

"Postaćemo vodeći proizvođač boja i fasadnih sistema u regiji centralne i jugozapadne Europe. Kupcima ćemo nuditi jedinstvena i celovita rješenja usmerena na održivu gradnju, energetsku efikasnost i odgovornost prema prirodi."

Načela održivosti

Načela održivosti kao što su odgovornost prema okolini, racionalna upotreba sirovina i energije i korišćenje obnovljivih izvora energije u JUB-u smo uključili u sva područja delovanja. Veliki deo sopstvenih potreba za energijom pokrivamo iz obnovljivih izvora:

  • imamo vlastitu hidroelektranu jačine 180 kW;
  • na zidu jedne proizvodne hale imamo solarnu elektranu radne snage 201 kWp;
  • zgrada tehnološko razvojnog centra se zimi greje i leti hladi uz pomoć toplotne pumpe.

Među prvima u industriji smo dobili sertifikat za zaštitu prirodne okoline ISO 14001 a možemo se pohvaliti i brojnim ekološkim sertifikatima i oznakama (EU Ecolabel, Zelena misija i drugi).

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs