X

Zaštita za drvo i metal

 

Drvo - dar prirode

Drvo u svom osnovnom obliku daje svojevrstan pečat prisustvu prirode u vašem domu. Drveni oblozi na fasadi i u unutrašnjim prostorijama kao i nameštaj od prirodnog drveta pružaju ljudima osećaj topline i prijatnosti. Drvo kao prirodan materijal je na žalost podložan starenju i raznim štetočinama, zato se mora odgovarajuće zaštiti i negovati. Kao zaštita mogu se koristiti lazurni premazi kod kojih usled providnosti tekstura drveta ostaje vidljiva, ili pokrivne boje u različitim nijansama koje su na razpologanju u JUMIX sistemu.

Saveti
Zaštita drvenih površina

Lazurni premazi JUBIN IMPREGNACIJA sa providnim mikropigmentima prodiru zajedno za vezivom u drvo i štite ga od uticaja iz okruženja, a istovremeno čuvaju njegov prirodan izgled. JUBIN decor je dobar za sistemsku zaštitu drveta zajedno sa temeljnim premazom, a bojenoj površini daje prelep estetski izgled.

Zaštita i nega metalnih površina

U vašem domu se često nalaze i metalne površine koje su podložne rđanju, zato je antikorozivna zaštita neophodna, a istovremeno bojena površina postaje prijatnija. Među proizvodima robne marke JUBIN svakako treba da se izdvoji JUBIN METAL. Emajl odlično štiti metalne površine bez prethodnog nanošenja temeljnog premaza. Proizvod poseduje odlične antikorozivne osobine i može da se nanosi direktno na rđu.

Jub Design Studio

Pristupite

Ton karta

Pogledajte
Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs