X

Obaveštenje o načinu rada kompanije JUB za vreme vanrednih okolnosti

Poštovani poslovni partneri,

Pod okolnostima proglašene pandemije, usled širenja virusa COVID 19 u međunardnim razmerama, a usled koga je došlo do uvođenja vanrednog stanja u zemlji  i  šire,  sa tim u vezi stupilo  je uvođenje brojnih mera kako bi se zaustavilo širenje virusa, sačuvalo zdravlje ljudi i sprečila smrtnost stanovištva.

Ovim putem obaveštavamo, da  kompanija JUB, kao društveno odgovorni subjekat, striktno poštuje sve mere koje su Vlada i nadležne institucije propisale a u cilju očuvanja zdravlja, kako stanovništva, tako i svojih zaposlenih.

Pored toga, kompanija je usvojila i sprovodi dodatne mere kako bi zaštitila svoje zaposlene i održala nesmetano funkcionisanje preduzeća, u  periodu kada je sa druge strane sezonalitet tražnje na maksimalnom nivou u građevinskoj industriji,,  kako bismo izašli u susret i zadovojili potrebe svojih poslovnih partnera.

Trenutno sve proizvodne lokacije (u Sloveniji i Srbiji), funkcionišu bez smetnji,  uz napore, trudimo se da obezbedimo proizvodni proces i distribuciju kako lokalno tako i na pojedinačna tržIšta, bez većih kašnjenja u isporukama.

Trudimo se da uz sve raspoložive kapacitete, negativne efekte na poslovanje minimiziramo, a svakako stavljajući život i zdravlje, kako zaposlenih tako i ostalog stanovištva u svoje prioritete.

Za sve dodatne  informacije kontaktirajte nas - naši uobičajeni kontakti su dostupni putem mobilnih telefona, elektronske pošte itd.

Naši komercijalni predstavnici, kao i tehnička podrška stoje na raspolaganju za sva pitanja i savete, a maloprodaja u Šimanovcima je otvorena za građanstvo za sada do  14 časova (kako se budu menjale okolnosti tako ćemo prilagođavati i radno vreme maloprodaje).

Na svaki mogući način ćemo, uprkos, promenljivoj situaciji na dnevnom nivou sa kojom se suočavamo, pokušavati da umanjimo posledice vanrednog stanja na Vas i Vaš posao, i stojimo Vam za sve savete i podršku na raspolaganju.

Zahvaljujemo na razumevanju u situaciji vanrednog stanja i želimo da zajedno uspešno prebrodimo ovaj težak period,

 

Vaš JUB!

 

 

 

 

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs