X

Nagradu Proizvod godine dobila je unutrašnja boja JUPOL Antimicrob

Na ovogodišnjoj dodeli  nagrada za Izabrane proizvode 2021. godine, koja se ovog puta odvijala u virtuelnoj formi, čak 48 novih i inovativnih proizvoda nagrađeno je ovom laskavom titulom. Među nagrađenim proizvodima je i naša nova zidna boja JUPOL Antimicrob, koja efikasno razgrađuje i uništava viruse i druge mikroorganizme na unutrašnjim zidnim površinama, a njome uspešno rešava izazove koje u naše domove donosi trenutna epidemija korona virusa. Izbor proizvoda godine, kao i obično, vrši se u februaru i zasnovan je na rezultatima nezavisne i reprezentativne nacionalne ankete potrošača kompanije Nielsen, u kojoj novitete između proizvoda i usluga ocenjuju isključivo slovenački korisnici. Ovogodišnje istraživanje obuhvatilo je 418 proizvoda iz više od 50 različitih kategorija, a potrošači su ih ocenili na osnovu inovacija, atraktivnosti i njihovog korisničkog iskustva.

Nagradu, "Izabran proizvod godine", u ime kompanije JUB primili su Vođa područja za zaštitu proizvoda dr Janeze Orehek i Vođa marketinga  za DIY, mag Simona Sojar, koji su u video intervju govorili  na temu odnosa kompanije JUB ka održivom razvoju, pažljivom odabiru sirovina, savesnom odnosu  prema životnoj sredini i poboljšanju kvaliteta života i našem blagostanju i boravku u životnim prostoru: „Veoma je bitno kakve proizvode kupujemo i kako ih ugrađujemo u svoj dom, jer upravo sada više od 90% svog vremena provodimo u svom domu, u zatvorenom prostoru. Inovativnom bojom JUPOL Antimicrob u JUB-u dokazujemo da u razvoju naših inovativnih proizvoda uzimamo u obzir potrebe potrošača i bavimo se izazovima sa kojima se svakodnevno suočavamo.“

 

 

JUPOL Antimicrob je visoko pokrivna antimikrobna periva unutrašnja boja, koja je primerna za sve prostorije, koje potrošači žele da zaštite od delovanja bakterija i virusa.

 

Boja uništava i sprečava dalji razvoj mikroorganizama, uključujući koronaviruse, bakterije, plesni i alge, i smanjuje koncentraciju virusa i bakterija za 99,9% u prva 24 sata.

Više informacije možete pogledati na: www.produktleta.si i na http://bit.ly/PODELITEV2021

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs